WORKFLOW

MA. 19 MAART
Hallmark

DI. 20 MAART
Hallmark

WO. 21 MAART
Bol.com

OP WEG NAAR 5982 FANS OP FACEBOOK

Filosofie

Wij geloven dat creatieve, inspirerende en originele beelden de basis zijn om goed te communiceren.

Elke klant van ons is verschillend. De ene klant wil een grote reclamecampagne, sommige klanten packshots voor hun webshop en andere komen juist voor hun vaste rubrieken in een magazine. Het doel is echter altijd hetzelfde: heldere communicatie naar de consument, passend bij de look-and-feel van het merk en gericht op de juiste doelgroep.

Door onze jarenlange ervaring met het maken van content is doelgroep-denken voor ons geen probleem. Ben je op zoek naar een campagne die de sfeer van nu ademt, of wil je een tijdloos beeld gecombineerd met video, wij maken het voor je.

Wij zijn één van de weinige creatieve studios die van concept tot levering alles voor je uit handen kunnen nemen.
Ons team bestaat uit mensen met eigen specialismen. De ene fotograaf is creatief bij ingewikkelde productopnamen, waar een ander weer heel goed is met modellen. Op die manier kunnen wij een uniek totaalpakket bieden. 

Een belangrijk deel van onze filosofie is een fijne samenwerking met onze klanten. Één op één samenwerking zonder verschillende tussenpersonen. Bij ons heb je direct contact met de fotograaf in plaats van een sales- of accountmanager. Gewoon duidelijke communicatie over wat je wensen zijn en wij zorgen dat we die fotograferen. Klanten komen bij ons terug, niet alleen vanwege goede fotografie, maar ook vanwege de fijne samenwerking.